Uniwersalna brytfanna Synthia
Forma do pieczenia to podstawowa część wyposażenia piekarnika. Nie ma, jak solidna brytfanna z dobrej stali. Ciasto, zapiekanka lub danie mięsne dochodzi w niej powoli i równomiernie do doskonałego smaku.
Synthia nie przypala
Blacha do pieczenia Synthia, wykonana jest ze stali węglowej powleczonej warstwą ceramiczną, zapobiegającą przywieraniu potraw. Prostokątna – nadaje się do wypieku ciast i do zapiekania warzyw, ryb i mięs. Taka uniwersalna blacha do pieczenia oddaje gospodyni nieocenione przysługi. Wiadomo przecież, że dania pieczone są o wiele zdrowsze, niż smażone.
Blacha to jest to!
Zapiekanki prosto z pieca mogą stanowić naprawdę wyśmienite danie obiadowe. Blacha Synthia nie wymaga smarowania tłuszczem, ani też wykładania papierem do pieczenia ciast. Łatwa do utrzymania w czystości – piecze znakomicie. Udają się w niej: tarta, pasztet,pizza, pieczone ryby i świąteczne ciasta.
Świetnie sprawdza się także, gdy chodzi o szybkie zapiekanie kiełbasek, parówek, czy innych, przygotowanych wcześniej potraw.
Gdy kuchnia pachnie smakowicie – wiadomo, że Synthia pracuje na półce piekarnika. Wykonana z dbałością o estetykę i funkcjonalność jest trwałym i odpornym naczyniem. Można ją dostać w różnych wielkościach.
Kuchnia z nią jest lepsza
Jeśli Synthia wprowadzi się do kuchni na stałe – apetyt domowników zaspokajany jest daniami pełnymi chrupkości i puszystości.
A może prezent?
Osobom lubiącym zapiekanie potraw brytfanna Synthia przyda się na pewno. Amatorom pieczenia ciast i ciasteczek, można ofiarować ją jako trafiony prezent. Kto spróbuje ciasta z tej brytfanny – sam zechce kupić ją do swojej kuchennej kolekcji.