Nożyce do mięsa – łatwe krojenie indyka

Upieczone udka drobiowe, które nie dają się łatwo oddzielić, surowe żeberka przez które nie możesz się przebić - znasz to? Łatwe porcjowanie mięs ułatwią dedykowane nożyce do mięsa.

Wyprofilowane rączki oraz ostre jak brzytwa ostrza to cechy wyróżniające nożyce do porcjowania mięsa Przyjrzyj się im z bliska. Rączki z tworzywa sztucznego ABS leżą w rękach pewnie, nie ślizgają się. Ostrze ze stali nierdzewnej cechuje się wysoką jakością i wytrzymałością, dlatego nie straszne mu kości, chrząstki i elastyczne błony. Z nożyczkami szybko poradzisz sobie z porcjowaniem indyka czy mięsa wieprzowego. Dzięki temu grillowanie i ucztowanie będzie jeszcze łatwiejsze.

Nożyczki do mięsaułatwią codzienne i odświętne gotowanie. To narzędzie niezbędne w kuchni każdego miłośnika dobrze wypieczonego mięsa. Jeżeli lubisz przygotowywać pieczeń, żeberka w panierce miodowej i tradycyjny stek, to nożyczki staną się nieodłącznym elementem kulinarnych obowiązków.

Wymiary
Do pobrania