Black Red White – meble i akcesoria do domu
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607602
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607602
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607603
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607603
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607602
Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line, 4607603

Forma do pieczenia babki 25x10.5cm BERLINGER HAUS Emerald Metallic Line

Kod produktu: ML-5999108410024
Kolor: zielony
56,55 zł

lub Zadzwoń i zamów +48 84 685 02 02

Przesyłka kurierska
2 dni
18,99 zł
* termin realizacji w dniach roboczych

FORMA DO PIECZENIA BABKI 25x10.5cm BERLINGER HAUS EMERALD METALLIC LINE BH-6459


Ta wytrzymała forma cechuje się wytrzymałą konstrukcją, która niezawodnie opiera się wypaczeniom i równomiernie nagrzewa się, zapewniając równomierne wypiekanie. Stanowi idealne uzupełnienie wielu innych elementów kolekcji Berlinger Haus Metallic Line.


Cechy produktu:

Materiał: wysokiej jakości prasowanego aluminium pokryta z zewnątrz żaroodpornym lakierem o charakterystycznym metalicznym połysku.
Potrójna powłoka granitowa anty-przywierająca w kolorze czarnym
Możliwość pieczenia w temperaturze do 220°C
Możliwość mycia w zmywarce.
Wolna od związków PFOA, Kadmu i ołowiu
ECO Friendly
Kolor: Butelkowa zieleń (Emerald metallic)
Rozmiar: 25 x 10.5cm


Powłoka granitowa jest to powłoka teflonowa wzbogacona miałem granitowym, dzięki czemu uzyskuje większą twardość. Jest twardsza niż teflon, ale przy tym zachowuje jego zalety: nie przypala, dobrze rozprowadza ciepło. Łączy zalety naczyń żeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie zalety teflonu, ale jest bardziej odporna na uszkodzenia, przewyższana w tym nawet powłoki ceramiczne. Granitowa powłoka sprawia, że naczynia są wyjątkowo odporne na wszelkie zarysowania i trwałe. Ten typ garnków i patelni pozwala również na smażenie przy użyciu minimalnej ilości tłuszczu, ponieważ naczynie rozgrzewa się podobnie do kamienia i oddaje ciepło całą swą powierzchnią.