Strona wykorzystuje pliki cookie. Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies. Przejdź.

Sprzedaż mebli i dodatków w systemie ratalnym dotyczy wybranych salonów stacjonarnych. Sprawdź regulamin promocji na www.brw.pl/promocje

25%
forma do pieczenia tarty Synthia, 38949
forma do pieczenia tarty Synthia, 38950
forma do pieczenia tarty Synthia, 38949
forma do pieczenia tarty Synthia, 38950
forma do pieczenia tarty

Synthia

Dodaj opinię
Kod produktu: THK-053446

Sprzedaż mebli i dodatków w systemie ratalnym dotyczy wybranych salonów stacjonarnych. Sprawdź regulamin promocji na www.brw.pl/promocje

25%
26,99
19,99
Produkt niedostępny w magazynie wysyłkowym
kliknij odbierz za godzinę
i zamów w wybranym salonie sprzedaży
26,99 19,99
Wymiary
Średnica: 28 cm
Wysokość: 3 cm
Waga: 0.26 kg

Zobacz wszystkie cechy

Opis
Wymiary
Średnica: 28 cm
Wysokość: 3 cm
Waga: 0.26 kg
Pozostałe informacje
Materiał: stal węglowa 

Tarta to jeden z cenniejszych i przyjemniejszych nabytków o które w ostatnich latach wzbogaciła się kuchnia polska. Już samo to, że można je przygotowywać w dwóch postaciach - na słono lub na słodko jest ważnym atrybutem, wskazującym dlaczego są tak popularne na prawie całym świecie. Przygotowana w wersji słonej, z wypełnieniem opartym na mięsie lub wędlinie będzie w stanie zaspokoić niemalże każdy, nawet największy głód. Natomiast w wersji na słodko, wypełniona świeżymi owocami zatopionymi w masie budyniowej przekona do siebie nawet największego sceptyka. Oczywiście nie da się przygotować prawdziwej tarty nie mając odpowiedniej formy do pieczenia. Trafnym wyborem niewątpliwie będzie forma taka jak ta, wykonana w zgodzie z wszystkimi tajnikami sztuki wypiekania tart. Odpowiednio pofalowane krawędzie oraz wytłoczone w specyficzny i nie do podrobienia sposób dno, które sprawią, że upieczona w nim tarta będzie w pełni odpowiadała standardom, jakie to danie winno spełniać.

 

Forma do pieczenia Synthia - idealna dla amatorów i profesjonalistów

Została wykonana ze specjalnie dobranej stali węglowej, dzięki czemu zminimalizowane zostało ryzyko przypadkowego przypalenia tarty w trakcie przebywania w piekarniku. Jednocześnie powinna ona w maksymalny sposób ułatwić wyjmowanie już upieczonego dania z wnętrza formy, unikając możliwego w innych naczyniach przywierania ciasta do dna i ścianek. Ma ona przy tym odpowiednio wysoką sztywność, przez co przenoszenie jej z pełną zawartością w postaci na przykład półpłynnej masy przed upieczeniem powinno być znacznie ułatwione. Trudno już dzisiaj wyobrazić sobie kuchnie współczesnych ludzi bez formy takiej, jak ta.

 


  • Blacha do pieczenia tarty.
  • Wewnątrz powłoka ceramiczna zapobiegająca przywieraniu.
  • Nie wymaga smarowania tłuszczem ani wykładania papierem do pieczenia.
  • Kolor brązowy.
  • Opinie
    Masz ten produkt?
    Dodaj pierwszą opinię dla forma do pieczenia tarty Synthia
    Newsletter
    Otrzymuj informacje o najnowszych
    produktach, promocjach i katalogach
    Zachęcamy do zapoznania się z zasadami przetwarzania danych osobowych. Więcej znajdzie Pan/Pani w Polityce prywatności.